ZMA™ Original 60caps

790 ден990 ден (-20%)

Нема на залиха

Композиција на хелирани минерални компоненти 

  • Збогатено со витамин Б6
  • Содржи Цинк кои придонесува за нормална ДНА и протеинска синтеза
  • ПАТЕНТИРАНА ZMA™ ФОРМУЛА

ZIMA ORIGINAL contains a patented composition of chelated mineral components: zinc and magnesium forms enriched with vitamin B6, which influences to the regulation of hormonal activity. ZMA ORIGINAL contains zinc, which contributes to normal DNA and protein synthesis. The product contains magnesium, wich helps to reduce fatigue and tiredness and supports normal muscle function. ZMA ORIGINAL contains zinc, which contributes to the maintenance of optimal testosterone levels in the blood.

 

Recommended daily portion is 2 capsules

Active ingredients
Amount per serving 2 cap**
ZMA® (SNAC System, Inc.)
Magnesium 225,00 mg (60%*)
Zinc 15,00 mg (150%*)
Vit. B6 5,25 mg (375%*)

 

* Reference intakes
** Daily portion of the product

 

INGREDIENTS: ZMA® [magnesium (magnesium salts of citric acid; magnesium oxide); zinc (zinc L-aspartate; zinc mono-L-methionine sulphate); vit. B6 (pyridoxine hydrochloride)] (63%); maltodextrins; capsule shell (gelatine; colour – titanium dioxide); anti-caking agent – magnesium salts of fatty acids.

Земете една порција на производот – 2 капсули 30 мин пред спиење. Земете го производот со приближно. 300 мл вода.

 

ПРЕДУПРЕДУВАЕ:
Не надминувајте ја препорачаната дневна доза. Не користете го производот како замена за разновидна диета. Децата, бремената или доилката не смеат да го земаат производот. Важна е различна и урамнотежена диета и здрав начин на живот. Производот може да содржи алергени како што се: млеко, соја, пченица, јачмен, овес, јајца, кикиритки и ореви.

ЧУВАЕ:
Чувајте ја оваа амбалажа цврсто затворена на суво место, на температура од 15-25 ° C. Да се чува подалеку од дофатот на децата.

НАЈДОБРИ ПРЕД КРАЈ
Погледнете ја страната на пакувањето и заварувањето.

Main Menu

ZMA™ Original 60caps

790 ден990 ден (-20%)