40% Protein+ Crisp 40gr.

100 ден

  • Висока содржина на протеини
  • Ниско ниво на шеќери
  • Вкусна мешавина од крцкаво и меко
  • Идеален за помеѓу оброците или после вежбање
Clear

White Chocolate Strawberry 

Нутритивни вредности во 40гр. :Енергетска вредност 140kcal,Масти 4,5гр,Заситенимасти 2,5гр,Јаглехидрати12гр,Шеќери 1,4гр,Полиоли 11гр,Протеин 16гр, Сол 0,15гр.

Состав: Без додаден шеќер бело чоколадо со засладувач (20%)[засладувач (малтитоли), путер од какао, полномасно млеко во прав, емулгатор (лецитини)], навлажнувачи (глицерол, сорбитоли), калциум казеинат (МЛЕКО), хидролизиран колаген, протеин од сурутка (МЛЕКО ), средство за зголемување (полидекстроза), вода, млечни протеини, хидролизиран протеин од сурутка (млеко), без додаден шеќер Млечно чоколадо со засладувач [засладувач (малтитоли), какао путер, полномасно млеко во прав, какао маса, МАТЕРМОСТИ, емулгатор (лецитини (СОЈА )), арома], засладувач (малтитоли), крцкави со соја (3%) (протеин од соја, скроб, сол), сончогледово масло, замрзнати сушени јагоди (1%), шеа путер, концентрат од сок од цвекло, концентрат од јаболко, концентрат од хибискус, природни ароми, емулгатор [лецитини (СОЈ)], сол.

Chocolate coconut 

Нутритивни вредности во 40гр. :Енергетска вредност 149kcal,Масти 5,8гр,Заситенимасти 4,1гр,Јаглехидрати12гр,Шеќери 0,9гр,Полиоли 11гр,Протеин 16гр, Сол 0,16гр.

Состав: Без додаден шеќер Млечно чоколадо со засладувач (20%) [засладувач (малтитоли), путер од какао, полномасно млеко во прав, какао маса, МАТЕР маснотии, емулгатор (лецитини (СОЈ)), арома], навлажнувачи (глицерол, сорбитоли), калциум казеинат ( МЛЕКО), хидролизиран колаген, протеин од сурутка (млеко), вода, крцкави од соја (5%) (протеин од соја, скроб, сол), исушен кокос (4%), засладувачи (сорбитоли, сукралоза), млечни протеини, хидролизиран протеин од сурутка ( МЛЕКО), без додаден шеќер бело чоколадо со засладувач [засладувач (малтитоли), какао путер, полномасно млеко во прав, емулгатор (лецитини)], растителни масла (кокос, семе од репка), декстрин (пченица), бадеми исечени на коцки (1%), обезмастено МЛЕКО во прав, ароми, сол, емулгатори [лецитини (СОЈ), моно- и диглицериди на масни киселини], регулатор на киселост (натриум цитрати).

Caramel peanut butter

Нутритивни вредности во 40гр. :Енергетска вредност 149kcal,Масти 5,6гр,Заситенимасти  3,6гр,Јаглехидрати-12гр,Шеќери 0,8гр,Полиоли 10гр,Протеин 16гр, Сол 0,22гр.

Состав: Без додаден шеќер Млечно чоколадо со  засладувач (20%) [засладувач (малтитоли), путер од какао, полномасно млеко во прав, какао маса, МАТЕР маснотии, емулгатор (лецитини (СОЈ)), арома], хидролизиран колаген, навлажнувач (глицерол), калциум казеинат (МЛЕКО), вода, засладувачи (сорбитоли, сукралоза), протеин од сурутка (млеко), крцкави од соја (5%) (протеин од соја, скроб, сол), растителни масла (кокос, семе од репка), протеин од соја, бело чоколадо без додаден шеќер со засладувач [засладувач (малтитоли), путер од какао, полномасно млеко во прав, емулгатор (лецитини)], декстрин (пченица), брашно од кикирики (2%), пулпа од кикирики (1%), обезмастено млеко во прав, ароми, емулгатори [лецитини ( СОЈА), моно- и диглицериди на масни киселини], сол, регулатор на киселост (натриум цитрати).

 

Може да содржи: ЛЕШНИК, БАДЕМ, КШИШ, Јачмен, Овес.

Дополнителни информации

Вкус

White Chocolate Strawberry , Caramel peanut butter, Chocolate coconut 

Main Menu