Amix TribuLyn™ 90% 90cps.

1,100 ден

На залиха

TribuLyn™ 90% cps. е спортски суплемент со највисок биолошки квалитет на пазарот. Помага во зголемување на нивото на тестостерон со зголемена синтетизација на азот, која носи до зголемена мускулна маса и сила.  Исто така,може да доведе и до побрз опоравок, со што овозможува да се зголеми интензитетот на тренингот.

Категории: ,

TribuLyn™ 90% cps. е спортски суплемент со највисок биолошки квалитет на пазарот. Помага во зголемување на нивото на тестостерон со зголемена синтетизација на азот, која носи до зголемена мускулна маса и сила.  Исто така,може да доведе и до побрз опоравок, со што овозможува да се зголеми интензитетот на тренингот.

Препорачана употреба: Земете 1-3 капсули дневно пред спиење.

Состојки: tribulus terrestris extract, gelatin capsule (made from pure gelatin, water, dye: titanium dioxide), anticaking agents: magnesium stearate, silicon dioxide

 

Main Menu

Amix TribuLyn™ 90% 90cps.