CellEx® Unlimited BOX – 1040g – Fruit Punch

2,390 ден

На залиха

  • ултимативна формула пред тренинг
  •  максимално волуменизирање на мускулните клетки
  •  обезбедува клучни хранливи материи за мускулното ткиво
  •  ја зголемува васкуларноста и мускулната пумпа
  •  ја зголемува енергијата и нивото на перформанси
  •  го зголемува менталниот фокус и издржливоста

CellEx™ Unlimited е екстремен Mucle CELL и N.O. Додаток за волумен специјално дизајниран од AMIX. Оваа уникатна формула е вистински засилувач на енергија и севкупни перформанси. Подгответе се навистина да го подигнете интензитетот на тренингот на ново и повисоко ниво.

Оваа супер-наполнета формулација содржи CellEx™ MC & N.O., CellEx™ Double-GlutaMatrix и CellEx™ PhosphoMatrix, кои го поттикнуваат протокот на крв, ја зголемуваат искористеноста на кислородот и ги исполнуваат мускулните клетки со сите важни хранливи материи потребни за максимални перформанси и мускулен раст. CellEx™ Unlimited е препарат кој обезбедува екстремно пумпање, голема количина на експлозивна моќ и зголемена издржливост. Бидете сигурни дека имате совршен ментален фокус. За вас ќе има само тренинг.

Нутритивни факти во сервирање (26 g): Енергетска вредност 384 kJ / 90 kcal;Вкупно масти 0,5 g; Заситени масти0,2 g;Вкупно јаглехидрати 13,8 g; Шеќери 1,1 g;Протеини 7,4 g;Сол 0,2 g;Калциум 125 mg (15,6 %*);Фосфор 180 mg (25,7 %*);CellEx ® MC N.O. 7 710 mg Kre-Alkalyn®-бета аланин (CarnoSyn®) двојна акција, Л-аргинин алфа кетоглутарат (A-AKG), три креатин цитрат, Л-цитрулин малат, микронизиран таурин, триметил глицин, кофеин, Cinnulin PF® (екстракт од цимет) (кора); CellEx ® двоен глутамин мешавина 2 000 mgЛ-глутамин, Л-аланил Л-глутамин; CellEx ® фосфор мешавина 950 mgдикалциум фосфат, дикалиум фосфат, динатриум фосфат.Cinnulin ® и Cinnulin PF ® се трговски марки на IN Ingredients. Kre-Alkalyn ®е регистрирана трговскамарка на Bioceutical Research and Development Laboratory (BR&D). Креатин монохидрат со корегирана pH вредност –патент од САД #6,399,661. Меѓународни патенти во очекување. Ситемеѓународни права се задржани. Natural Alternatives International (NAI) е сопственик на патентинаведени на www.carnosyn.com и регистриран заштитен знак CarnoSyn®.*% од препорачан дневен внес за возрасни.

Состав во 26 g: малтодекстрин, регулатор на киселост: лимонска киселина; Л-аргинин алфа кетоглутарат(A-AKG): 2000 mg, три креатин цитрат: 1500 mg, Л-глутамин: 1000 mg, Л-аланил Л-глутамин: 1000 mg, Л-цитрулин малат: 1000 mg, таурин: 1000 mg, пуфериран креатин -Kre-Alkalyn®: 750 mg, бета аланин – CarnoSyn®: 750 mg, триметил глицин: 500 mg, кофеин: 200 mg, екстракт од цимет (Cinnulin®): 10 mg, регулатор на киселост: калциум карбонат; арома, боја: екстракт од цвекло; дикалциум фосфат, динатриум фосфат, дикалиум фосфат, засладувачи: сукралоза (Splenda®) и ацесулфам-K; агенс против згрутќување:силициум диоксид.

Main Menu

CellEx® Unlimited BOX - 1040g - Fruit Punch