CreGAAtine 60 satchets

1,690 ден

На залиха

Катеорија:

Зошто CreGAAtine е подобар од креатинот?
CreGAAtine е единствена комерцијална мешавина на креатин која содржи прекурсор на креатин ГАА – гванидинооцетна киселина. Тој носи магија во вашето тело и мозок. Развиено и испорачано од Applied bioenergetic lab и Carnomed.

Кои се клучните придобивки?

Силен и експлозивен
Редовниот креатин го зголемува нивото на креатин во мускулите на околу 2%. CreGAAtine води до 16,9% што е 8,5 пати повеќе од само креатин монохидрат.

Со тебе, секогаш
Масовните производи од креатин ја губат својата моќ со текот на времето. Премиум состојки на CreGAAtine заштитени во трислојно пакување од фармацевтска класа.

Нема задржување на водата
CreGAAtine обезбедува само вистински резултати и не ве задржува со дополнително задржување на водата во мускулите. Особено важно за спортови чувствителни на тежина.

Ноотропни за високи достигнувања
CreGAAtine обезбедува 3,9x повеќе креатин во сивата материја и 1,9x во белата маса. Потенцијално ја зајакнува вашата меморија, перцепција, учење, внимание и одлучување.
 

CreGAАтинизирајте ги вашите ќелии
CreGAAtine ги надополнува вашите клетки со дополнителен креатин користејќи дополнителни патишта за испорака. Вашите клетки ќе бидат пријатно изненадени и ќе имаат подобри перформанси со подобрена биоенергетика.

Совршено за него и за неа
CreGAAtine е совршен за сите кои би сакале природно да ги зголемат нивоата на енергија, да ги подобрат физичките и менталните перформанси, без оглед на возраста или полот.

Препорачаната доза е 2 кесички дневно, една кесичка два пати дневно со оброци. Доколку се почитува препорачаната доза, не е неопходно да се прави пауза од суплементацијата.

Main Menu

CreGAAtine 60 satchets