DYMATIZE - LIFTING STRAPS - NoLimit.mk

DYMATIZE – LIFTING STRAPS

290 ден

Нема на залиха

Цврсти, едноставни и удобни, кои помагаат во стисокот и овозможуваат поцврст зафат за подигање на поголеми тежини. Брендирани со везено лого на Dymatize врз мека и удобна лента која причинува задоволство да ги користите.

Цврсти, едноставни и удобни, кои помагаат во стисокот и овозможуваат поцврст зафат за подигање на поголеми тежини. Брендирани со везено лого на Dymatize врз мека и удобна лента која причинува задоволство да ги користите.

 

Main Menu

DYMATIZE - LIFTING STRAPS

290 ден