GALVANIZE 212 FAHRENHEIT | 60 CAPS

990 ден

Нема на залиха

УНИКАТЕН БЛЕНД ОД АКТИВНИ СОСТОЈКИ ЗА ОПТИМАЛЕН МЕТАБОЛИЗАМ НА МАСТИ

➠ 800мг Л-Карнитин

➠ 172мг Кофеин

➠ 200мг Екстракт од Зелен Чај

➠ 100мг Екстракт од Гуарана

УНИКАТЕН БЛЕНД ОД АКТИВНИ СОСТОЈКИ ЗА ОПТИМАЛЕН МЕТАБОЛИЗАМ НА МАСТИ

Подобрете ја вашата диета и поместете ги границите.

Galvanize Chrome 212 Fahrenheit е напреден додаток во исхраната за намалување на телесната тежина со 9 активни состојки вклучувајќи Л-Карнитин Л-Тартрат, Екстракт од Зелен Чај и Кофеин. Содржи и Витамин Б6 со цел намалување на заморот и оптимална функција на метаболизмот.

  • 800мг Л-Карнитин
  • 172мг Кофеин
  • 200мг Екстракт од Зелен Чај
  • 100мг Екстракт од Гуарана

Main Menu

GALVANIZE 212 FAHRENHEIT | 60 CAPS

990 ден