MagneZi B6 (90 таблети)

1,148 ден

На залиха

MagneZi B6 го содржи добро познатиот тим од магнезиум, витамин Б6 и цинк во лесно обработлива форма со цел да обезбедат комплетна подршка на мускулите и нервниот систем.

Катеорија:

Магнезиум + Цинк + Витамин Б6

MagneZi B6 го содржи добро познатиот тим од магнезиум, витамин Б6 и цинк во лесно обработлива форма со цел да обезбедат комплетна подршка на мускулите и нервниот систем.

На кого го препорачуваме?

 • Атлетичари и лица кои се изложени на интензивен физички напор
 • Во случај на интензивна загуба на течности ( на пр. потење)
 • Во случај на зголемен ментален притисок, за време на испити,или пак стрес на работно место
 • На сите што имаат напорен животен стил
 • На сите што се хранат небалансирано ( мала количина на овошје и зеленчук, диета за слабеење, вегетеријанци итн.)
 • На бремени жени и доилки
 • На лица кои често конзумираат алкохол
 • На сите што имаат потреба од дополнителна енергија во текот на денот

Симптомите на недостиг на магнезиум вклучуваат : мускулни грчеви, треперење на очните капаци,измореност, несоница, раздразливост, проблеми со концентрација, кардиолошки проблеми.

MagneZi B6 активни состојки во таблета:

 • Магнезиум 100 мг
 • Цинк 5мг
 • Витамин Б6 5мг

Употреба : 1 таблета дневно

Внимание! Производот не се препорачува на лица кои имаат проблеми со бубрезите!

Main Menu

MagneZi B6 (90 таблети)