Power System Slimming Belt WT Pro

550 ден

На залиха

•Помага во намалување на мастите и целулитот

•Може да се носи под облека

•Помага при топењето на вишокот на телесни масти и намалување на обемот на половината

•Користете го при вежбањето

•Мек и удобен

•Идеален за употреба при пешачење, џогирање, возење на велосипед или на тренинг со тегови

•Произведен од високо квалитетен неопрен сврзан со најлон

Катеорија:

Појасот за слабеење ќе ви помогне при намалувањето на мастите и целулитот.

Идеален начин за тонирање и намалување на мастите околу стомакот, користејќи го при регуларните тренинзи.

  • Помага во намалување на мастите и целулитот
  • Може да се носи под облека
  • Помага при топењето на вишокот на телесни масти и намалување на обемот на половината
  • Користете го при вежбањето
  • Мек и удобен
  • Идеален за употреба при пешачење, џогирање, возење на велосипед или на тренинг со тегови
  • Произведен од високо квалитетен неопрен сврзан со најлон

Димензии: S/M (100cm) ; L/XL (125cm)

Main Menu

Power System Slimming Belt WT Pro