Samurai Creamy Peanut Butter | 450 gr

200 ден

На залиха

Кремаст путер од кикиритки

Состав: печени кикиритки 100 %.

Без додаток на конзерванси и адитиви.

Кремаст путер од кикиритки

Состав: печени кикиритки 100 %.

Без додаток на конзерванси и адитиви.

Main Menu

Samurai Creamy Peanut Butter | 450 gr