• COLLAGEN PLUS VIT C 1000ml

  РЕВОЛУЦИОНЕРНА ФОРМУЛА ЗА ЗГЛОБОВИТЕ !!! – Директно влијае врз РЕГЕНЕРАЦИЈАТА на ’рскавицата и зглобното ткиво – Одржува мобилност во зглобовите – Промовира раст на ’рскавичното ткиво – Го обновува и јакне здравјето на зглобовите и лигаментите – Го промовира развојот на зглобовите

  1,600 ден
 • L-Carnitine Liquid 1000ml

  ГО УБРЗУВА СОГОРУВАЊЕТО НА МАСТИТЕ ДАВА ПОГОЛЕМА ЕНЕРГИЈА ВО ТЕЧНА ФОРМА ЗА ПОДОБРА АПСОРЦИЈА

  Energy body користи исклучиво највисок квалитет на Л Карнитин од Швајцарската лабораторија Лонза

  1,400 ден

Shop By Department