Nitric Oxide cps.

990 ден

На залиха

Amix™ Nitric Oxide е составен од Аргинин Алфа-Кетоглутарат како главна состојка. Неесенцијална аминокиселина која е непходна за создавање на азотен оксид (nitric oxide) во црниот дроб.

Категории: ,

Arginine Alpha-Ketoglutarate е напредна форма на аминокиселината Л-Аргинин.

 

Состојки: Л-Аргинин Алфа-Кетоглутарат, желатинска каспула (направена од чист желатин, вода, боја: титаниум диоксид, стабилизатор: Methocel® (регистриран заштитен знак на Хемиската Компанија Dow).

Препорачана доза: Земете 2 каспули приближно 2 часа пред појадок и 2 капсули приближно 30-60 минути пред тренинг. Во денови без тренинг земете 2 капсули пред ручек и 2 капсули пред вечера.

Main Menu

Nitric Oxide cps.