POWER SYSTEM Fitness belt ELITE

2,190 ден

  • Овој појас дава совршена потпора на вашиот грб и абдомен дури и во најтешките вежби.
  • Овој појас е специјално дизајниран за кревање на големи тежини.
  • Ќе го цените овој појас во тешките вежби за време на тренинг.
  • Внатрешната страна е обложена со меко полнење и мек материјал.
Clear
SKU: N/A Катеорија:

POWER SYSTEM ELITE, појас за вежбање 

         Широк дебел појас, 15цм направен од природна кожа.

  • Овој појас дава совршена потпора на вашиот грб и абдомен дури и во најтешките вежби.
  • Овој појас е специјално дизајниран за кревање на големи тежини.
  • Ќе го цените овој појас во тешките вежби за време на тренинг.
  • Внатрешната страна е обложена со меко полнење и мек материјал.
  • Голема тока која гарантира совршено прилагодување на вашето тело..

Дополнителни информации

Големина

S, M, XL

Main Menu

POWER SYSTEM Fitness belt ELITE