DYMATIZE кога станува збор за квалитет нема компромис

iso-baner

Како еден од лидерите во спортските додатоци во исхраната ширум светот Dymatize има добиено не една туку три награди од Bodybuilding.com. Dymatizeе прогласен за победник вокатегориите “Најдобар изолат на годината”, “Најдобар продукт за жени на годината” и “Најдобар гејнер на годината” од потрошувачи ширум најголемата онлајн фитнес платформа. Пет години по ред од 2013 до 2017 клучниот продукт ISO100® HYDROLYZEDе победник во категоријата “Најдобар изолат на годината”. Најпродаваниот изолат ја оставаназад својата конкуренција исто така и во категоријата “Најдобар продукт за жени на годината”. Третата награда за SUPER MASS GAINER™од Dymatizeе добиена во категоријата “Најдобар гејнер на годината”.

Со 9.4 милиони членови, Bodybuilding.com е најголемиот веб портал за фитнес и бодибилдинг ширум светот, дели годишни награди  за најдобар суплемент на сцената во 11 категории. Најпродаваните и најомилените продукти се номинирани, за кои членовите гласаат за најдобар продукт од секоја категорија. Во 2017, Dymatize е номиниран во седум категории и е чист победник во три категории оставајќи ја конкурецијата далеку позади себе. Од формирањето во 1994 година, американскиот бренд се стреми да ги овозможи најдобрите продукти за атлетите и да помогне не само да ги достигнат своите цели туку и да ги надминат. Наградите од Bodybuilding.com ја зајакнуваат аспирацијата за најдоверлив бренд за спортски додатоци во исхраната во светот.

ЗА DYMATIZE

Dymatizeе помеѓу лидерите на пазарот во спортските додатоци во исхраната за фитнес и бодибилдинг ширум светот. Овој бренд се стреми да ги снабди атлетите со најдобри можни продукти од своето формирање. Производството е обезбедено со најголем квалитет со тестирани состојќи од сертифицирани набавувачи, со фокус кон идеална функционалност и одличен вкус.Dymatizeкористи само високо квалитетни премиум протеини и помага на атлетите не само да ги достигнат своите цели туку и да ги надминат.

ЗА ISO100®

ISO100®најнаградуван и клучен продукт произведен од Dymatize и најпродаваниот изолат ширум светот.Bodybuilding.com го назначи ISO100® за суплемент на годината пет години по ред (2013 – 2017). Тајната е во напредниот рецепт кој го користи Dymatize: комбинација од прва класа на 100% веј протеин изолат (50% хидролизиран), без масти, шекер, лактоза и со помалкуод 116 калориивопорција. И покрај тоа ISO100® ја содржиидеалната содржинана протеин со перфекетн сооднос на BCAAs (аминокиселини од разграден ланец), погоден е за вегетеријанци, без глутен и тестиран од било какви забранети суспстанции од “Informed-Choice”.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Main Menu