AMINO EAA 300gr 30 servings Lemonade

990 ден

На залиха

  • Аминокиселини формула за спортисти
  • 9 Есенцијални амино киселини
  • L-цитрулин и таурин
  • СОДРЖИ гуарана, зелен чај и зелено кафе
Катеорија:

Amino EAA

Есенцијални аминокиселини

Нето тежина: 300 g / 30 порции

Додаток во исхраната

Amino EAA. Додаток во исхраната. Содржи засладувачи. Содржи кофеин; не се препорачува за деца или бремени жени (128,74 mg во дневна доза – 20 g). Есенцијални аминокиселини.

Active ingredients
Amount per serving 20 g** 10 g
AMINO EAA COMPLEX
L-Leucine 2596,00 mg 1298,00 mg
L-Valine 1730,00 mg 865,00 mg
L-Isoleucine 1330,00 mg 665,00 mg
L-Lysine 1150,00 mg 575,00 mg
L-Phenylalanine 958,00 mg 479,00 mg
L-Methionine 574,00 mg 287,00 mg
L-Threonine 574,00 mg 287,00 mg
L-Tryptophan 154,00 mg 77,00 mg
L-Citruline 1000,00 mg 500,00 mg
Taurine 1000,00 mg 500,00 mg
Vit. B6 1,90 mg (136%*) 0,95 mg (68%*)

* Reference intakes

** Daily portion of the product

 

INGREDIENTS: AAMINO EAA COMPLEX [L-leucine, L-valine, L-isoleucine, L-lysine HCl, L-phenylalanine, L-methionine, L-threonine, L-tryptophan] (46,0%); maltodextrin; citrulline malate (8,9%); acidity regulators – citric acid, malic acid; taurine (5,0%);  flavourings; thickener – cellulose gum; sweetener – sucralose; vit. B6 (pyridoxine hydrochloride) (0,01%).

Main Menu

AMINO EAA 300gr 30 servings Lemonade