Amix Lipotropic Fat Burner (без кофеин) - 200 caps - NoLimit.mk

Amix Lipotropic Fat Burner (без кофеин) – 200 caps

1,590 ден

На залиха

  1. AmixTM Lipotropic Fat Burner содржи 9 клучни состојки кои ќе ви помогнат во топењето на мастите без никакви штетни состојки. Содржи Л-карнитин, Холин, Иноситол, Бетаин, Метионин, Таурин, CLA, HCA и витамин Б6.

AmixTM Lipotropic Fat Burner содржи 9 клучни состојки кои ќе ви помогнат во топењето на мастите без никакви штетни состојки. Содржи Л-карнитин, Холин, Иноситол, Бетаин, Метионин, Таурин, CLA, HCA и витамин Б6.

Препорачана употреба: Земете 5 капсули дневно пожелно 30-60 минути пред физичка активност.

Main Menu

Amix Lipotropic Fat Burner (без кофеин) - 200 caps