Kre Alkalyn 1500 120 caps

1,200 ден

На залиха

Kre-Alkalyn® е нова форма на креатин со pH повисока од 12, која се постигнува со користење на светски патентиран процес на производство.

Категории: , Ознака

Kre-Alkalyn® е нова форма на креатин со pH повисока од 12, која се постигнува со користење на светски патентиран процес на производство.

Kre-Alkalyn® е без фаза на полнење, без циклуси, без несакани ефекти, 100% стабилен креатин, кој ви дава моментални резултати. Всушност, на повеќето спортисти им требаат само 1-3 капсули на ден за да постигнат резултати еднакви или подобри од сите други нестабилни производи со креатин.

Препорачана доза: Во денови на тренинг: 1 капсула наутро 30 минути пред првиот оброк, потоа 1-2 капсули, 30 минути пред тренинг. Во денови без тренинг: 1 капсула наутро 30 минути пред првиот оброк, потоа 1-2 капусли, 30 минути пред последниот оброк со 300 мл. вода.

Нутритивни својства во 2 капсули: Kre-Alkalyn® 1500 мг. бафериран креатин – US патент #6,399,661

Дополнителни состојки: Желатинска капсула (чист желатин, вода, боја: титаниум диоксид),магнезиум стеарат, силициум диоксид.

Рок на употреба: втиснат на пакувањето. Чувајте го на температура што не надминува 25 степени,на суво, ладно место, надвор од сончева светлина. Предупредување: Продуктот не смеат да го користат бремени жени, доилки и деца. Држете го подалеку од дофат на деца! Не ја пречекорувајте
препорачаната дневна доза! Продуктот не смее да се користи како замена за за разновидна балансирана исхрана. Производителот не одговара за евентуални штети настанати при транспорт или чување.Предупредување за алергии: продуктот содржи млеко, јајца, соја и школки.

Main Menu

Kre Alkalyn 1500 120 caps