Rentz Long Sleeve – Dark Gray

1,490 ден

На залиха

  • Може да се совпадне со која било друга облека
  • Суптилно брендирање
  • Растеглив и удобен материјал
  • Управување со температурата на телото
  • Технологија за брзо сушење

 

Ви претставуваме нов начин на тренинг. Сите знаеме дека за време на тренинг вашето тело минува низ многу, па така и облеката за  во теретана. Gorilla Wear ви  нуди подршка со овие есенцијални блузи. Целта? Да дизајнираме производ кој гарантира оптимална поддршка за да го совладате секој предизвик со кој ќе се соочите. Не дозволувајте ништо да ви застане на патот: технологија за брзо сушење, слободен опсег на движење, управување со телесната температура (и ова е само почеток). Целосниот асортиман на нашата колекција блузи Essential се совпаѓа со секое парче на Gorilla Wear. Одете на вашиот следен тренинг без никакво одвлекување, за да можете да се фокусирате на вашата мисија. Дојде време да се победи секој предизвик.

Боја: Темно сива

Материјал: 90 % полиестер, 10% еластин

 

Main Menu

Rentz Long Sleeve - Dark Gray