Tau POWDER 300 gr

590 ден790 ден (-25%)

Нема на залиха

Tau POWDER

БЕЗ ВКУС                       600 дози                       300 нето тежина

Произведено во Италија

Додаток во исхраната

 Tau POWDER е додаток во исхраната кој обезбедува 500 mg таурин во дневна доза. Се препорачуваза спортисти и лица кои имаат интензивни физички активности.

Tau POWDER е додаток во исхраната кој обезбедува 500 mg таурин во дневна доза. Се препорачуваза спортисти и лица кои имаат интензивни физички активности.

Употреба: Измешајте пола мерица (500 mg) со 200 ml вода или друг омилен пијалок, и земете еднаш дневно, во текот на денот, помеѓу оброци.

Внимание: Не ја надминувjате препорачаната дневна доза. Додатоците во исхраната не треба да се користат како замена за разновидна исхрана. Разновидната и урамнотежена исхрана и здравиот начин на живот се важни. Да се чува подалеку од мали деца. Чувајте на суво подалеку од извор на топлина. Затворете добро по употреба.

Рок на траење и сериски број за неотворено пакување:

Yamamoto® Nutrition presents Tau POWDER. Taurine food supplement, suitablefor athletes who perform intense physical activities.
300 grams
Mean analysis
Per dose (1/2 scoop – 500mg)
  Amount Per Serving
Taurine 500mg
Ingredients: Taurine.
How to use: add 1/2 scoop (500mg) in 200ml of water or other favourite beverage and take once a day between meals.

Main Menu

Tau POWDER 300 gr

590 ден790 ден (-25%)