GALVANIZE CLA PRO | 60 caps

690 ден

Нема на залиха

КОНЈУГИРАНА ЛИНОЛЕИЧНА КИСЕЛИНА

КОНЈУГИРАНА ЛИНОЛЕИЧНА КИСЕЛИНА

CLA е форма на есенцијална масна киселина која допринесува во одржување на нормална телесна тежина. Со оглед на придобивките, CLA е еден од најпопуларните суплементи на пазарот. Секое сервирање од CLA PRO содржи одлична доза од конјугирана линолеична киселина.

  • 3000мг CLA

Препорачана употреба: Земете 3 капсули дневно со главните оброци.

Чувајте го производот подалеку од дофат на деца. Се препорачува разновидна и балансирана исхрана и здрав начин на живот.

_ing_100_WHEY_900g.png

Main Menu

GALVANIZE CLA PRO | 60 caps

690 ден